RBK-sjefen offentliggjør tallmateriale etter massiv kritikk

Koteng vil svare for sparkingen av Stjernen.

FORVENTET KRITIKK: RBKs styreleder Ivar Koteng var forberedt på kritikk etter at daglig leder Hroar Stjernen i går fikk sparken. Nå svarer han kritikerne.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FORVENTET KRITIKK: RBKs styreleder Ivar Koteng var forberedt på kritikk etter at daglig leder Hroar Stjernen i går fikk sparken. Nå svarer han kritikerne. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter gårsdagens oppsiktsvekkende sparking av daglig leder Hroar Stjernen, har kritikken haglet mot Rosenborg-styret og leder Ivar Koteng.

- Man blir litt sjakkmatt i vår posisjon. På vår side kan man ikke si så mye, mens den andre parten kan si alt, sier Koteng til Dagbladet.

Ikke uventet Medierådgiver Otto Ulseth og Dagbladets Esten O. Sæther er blant dem som har kommet med kraftig verbalt skyts adressert Lerkendal etter klubbens behandling av Stjernen.

I tillegg har tidligere Rosenborg-spillere som Bent Skammelsrud og Karl Petter Løken kritisert avgjørelsen.

De negative tilbakemeldingene og lite flatterende karakteristikkene har imidlertid ikke overrasket mottakerne i Trondheim.

- Selvfølgelig ikke. Folk kritiserer oss på veldig tynt grunnlag - noe som er veldig lett i en enkel verden, sier Koteng til Dagbladet.

Svarer på tiltale Nå varsler styrelederen derimot at kritikerne kan bli tvunget til å revurdere synspunktene sine i løpet av morgendagen.

- Da vil det komme frem helt nye ting, røper Koteng.

- Hva konkret sikter du til?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer