RBK skuffet med 0-0 hjemme mot Karabakh

Må score i Aserbajdsjan for å ta seg videre i Europa.

MÅLLØST: Som Tromsø fikk RBK 0-0 i andre kvalikrunde til Europa League, men hjemme er målløst mindre verdt enn det er borte. Her er RBKs Steffen Iversen og Karabakhs Maxim Medvedev i duell. 
Foto: Ned Alley / SCANPIX
MÅLLØST: Som Tromsø fikk RBK 0-0 i andre kvalikrunde til Europa League, men hjemme er målløst mindre verdt enn det er borte. Her er RBKs Steffen Iversen og Karabakhs Maxim Medvedev i duell. Foto: Ned Alley / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rosenborg - Karabakh 0-0.

- Det beste hadde vært å lede 5-0, eller 6-0 eller 7-0, sa Per Ciljan Skjelbred før kampen, men Rosenborg fikk en dårlig åpning på den lange veien mot Europa League i dag, da aserbajdjanske Karabakh holdt trønderne til 0-0 på Lerkendal.

Rosenborg skapte mer enn nok til å kunne avgjøre kampen, men blodfattige avslutninger og et hardtkjempende borteforsvar hindret nettkjenning.

Dermed reiser den norske serielederen til Aserbajdsjan for å spille returkamp neste uke, uten noe som helst sikkert i bagasjen.

- Vi spiller ikke en god kamp. Vi hadde ikke kvaliteten og energien i laget som vi har hatt tidligere. Selvfølgelig er jeg skuffet over at vi ikke vinner på hjemmebane, sier trener Erik Hamrén til TV 2 etter kampslutt.

Rade Prica setter enda klarere ord på kampen.

- Vi holder ikke normal standard. Jeg tror dette er den verste kampen vår i år, sier svensken.

Mange sjanserSom nevnt hadde RBK mer enn nok muligheter til å avgjøre kampen, selv om det før pause var tørt også foran Karabakhs mål.

Nærmest før hvilen kom Steffen Iversen, da han plutselig sto med ballen i beina, onside på grunn av en sovende borteforsvarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer