RBK-spiller møtte onanerende mann

- Jeg ble sjokkert.

MØTTE ONANERENDE MANN: Pål Andre Helland måtte le av det han opplevde på sin spasertur i går kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MØTTE ONANERENDE MANN: Pål Andre Helland måtte le av det han opplevde på sin spasertur i går kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): «Fikk mer en jeg forventet på kveldens gåtur. På et av traséens mer skjulte partier satt det en mann (40-50år) og onanerte. Onani der altså».

Denne meldingen la Rosenborg-spiller På André Helland ut på Twitter i går kveld. Til Adressa forteller han at episoden skjedde i området mellom Lerkendal og Gløshaugen, og at mannen satt mellom to busker og onanerte.

- Det var sikkert bare en meter mellom oss. Han satt der alene med en røyk i den ene hånden og noe annet i den andre. Det så ut som om han koste seg, sier Helland til Adressa.

Mannen la merke til Helland og ble grepet av litt panikk. RBK-spilleren forteller at han ble sjokkert da han oppdaget hva mannen gjorde i buskene.

- Jeg ble sjokkert, ja. Man forventer jo ikke å se noe slikt. Jeg snudde meg bort, lot som ingenting og spaserte videre, sier Helland.

Pål André Helland kom til Rosenborg fra Hødd i inneværende sesong. Han huskes kanskje best for å feire en scoring mot Brann ved å forme «loser-tegn» i panna.