Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-spiller på 1-2-3

Moss-midtstopper Tor Trondsen er klar til å reise til Trondheim på kort varsel. Blir noen av RBK-stopperne skadd, må Trondsen innfinne seg på Lerkendal innen tre dager.

Tor Trondsen er RBK-spiller fra 1. august, men leies ut til Moss fram til 27. september. RBK-stopper Bjørn Otto Bragstad er på vei til Derby, men salget av landslagsspilleren framskynder ikke Trondsens Trondheims-reise.

Det gjør derimot en eventuell skade på Erik Hoftun eller Bent Inge Johnsen. Blir en av disse skadd, må Trondsen reise til Lerkendal før 27. september.

- Jeg forsto tidlig at RBK ville legge inn en klausul som eventuelt gjør at jeg må reise på dagen etter 1. august. Hvis så skjer vil det bli et utrolig stress, men jeg håper selvsagt at jeg blir i MFK frem til datoen som er satt for den endelige overgangen, sier Trondsen.

Trondsen står ifølge Moss Avis ikke på lista over Rosenborg-spillere som er påmeldt til Champions League-kvalifiseringen. Men når hovedturneringen begynner, er Trondsen klar for Europa.

Tor Trondsen har spilt 13 kamper for Moss og har 4,8 poeng i snitt på Dagbladets spillerbørs denne sesongen

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media