RBK-spiller slått ned og ranet

Traoré var hjemme på ferie.

Rosenborgs Abdou Razack Traoré vil ikke glemme ferien hjemme i Elfenbenskysten med det første.

Stortalentet ble ranet og slått ned av fire væpnede menn.

Traoré har vært utenfor RBKs startellever den siste tiden. Årsaken er ikke sviktende form, men hodepine etter et overfall i hjemlandet i sommer.

- Det var under den norske fotballferien, mens jeg var hjemme i Abidjan (landets største by), sier Traoré til Adresseavisen, tydelig preget av historien som kommer:

- Jeg var på besøk hos presidenten fra fotballakademiet jeg gikk på, for å prate litt om karrieren min i Norge så langt, og for å gi ham en RBK-trøye. Plutselig kom fire personer inn i huset. Jeg hørte de spurte etter meg spesielt, og jeg ga meg til kjenne. Det var da det skjedde, sier 18-åringen.

Traoré skal ha blitt frastjålet flere tusen norske kroner, en mobiltelefon og en klokke etter å ha blitt slått med en geværkolbe i hodet flere ganger.

- Kunne du ha blitt skutt?

- De visste i hvert fall hvem de skulle ha tak i, ettersom de spurte etter meg. De sa også at jeg ikke hadde nok penger. Men slik situasjonen var, er jeg glad jeg i hvert fall hadde noe. Jeg tror de kunne skutt om jeg ikke hadde hatt noe. En veldig skremmende opplevelse, sier Traoré til Adresseavisen.

RBK-spiller slått ned og ranet

- Er du redd for å dra tilbake?

- Nei, jeg vil jo tilbake på ferie. Det er jo i Elfenbenskysten jeg har venner og familie. Men jeg må være mye mer forsiktig neste gang. Folk følger jo med på fotball, og mange vet hvem jeg er ettersom jeg er RBK-spiller, sier vingen.

(NTB)

<B>UTSATT FOR GROV VOLD:</B> RBK-spiller Abdou Razack Traoré ble ranet og slått i hodet med et gevær på ferie hjemme i Elfenbenskysten.