RBK-spillerne forberedt på lønnskutt

- Vi kan ikke bare fortsette å kjøre på, sier Rosenborg-kapteinen.

MÅ NED I LØNN: Rosenborg taper for mye i året, og nå diskuteres det blant annet lønnskutt hos trønderne. Foto: NTB Scanpix
MÅ NED I LØNN: Rosenborg taper for mye i året, og nå diskuteres det blant annet lønnskutt hos trønderne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ABU DHABI/OSLO (Dagbladet): I dag kunne Adresseavisa fortelle at Rosenborg nå vurderer lønnskutt for å få kontroll på kostnadene som har gitt et tosifret antall millioner i underskudd i fjor.

Overfor Dagbladet bekrefter styreleder Ivar Koteng at lønnskutt kan være et av virkemidlene klubben må ta i bruk for å kutte underskuddet.

Det ble Rosenborg-spillerne informert om allerede i forrige uke.

- Vi registrerer jo at det er minustall, og at det er sånn hvert år nå. Det har de satt en plan for å gjøre noe med i løpet av de nærmeste par åra. Det er klart, da må det kuttes i budsjettene. Vi kan ikke bare fortsette å kjøre på, sier Rosenborg-kapteinen Tore Reginiussen til Dagbladet.

- Alle mann er innforstått med at vi må være med og bidra for å få det til å gå i balanse.

Kan ikke drive sånn Sammen med stopperkollega Stefan Strandberg er Reginiussen på landslagstur til Abu Dhabi denne uka. Nyhetene om kutt kommer ikke overraskende på duoen, selv om de reiste fra Norge allerede fredag.

- Vi visste om dette før vi dro ned, vi hadde noen møter på det allerede da. Og vi skal se på hva vi kan bidra med. Men vi må bli helt enig innad i spillergruppa, og på sport. Vi må finne ut av det sammen, så kan vi kanskje si hva vi kan bidra med. Men som Tore sier, så bør alle i klubben bidra med noe. Så det er vi innstilt på, sier Strandberg til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer