- RBK-spillerne stinket som torsk

Høgmo kåret til RBKs beste i sportsavisa Marca.

MADRID (Dagbladet.no): Rosenborg raknet fullstendig i andreomgangen mot Real Madrid i går etter en godt gjennomført førsteomgang, særlig defensivt.

En som ikke lot seg imponere av Rosenborgs innsats etter pause, er journalisten Ramsn Trecet i den største spanske sportsavisa Marca.

«Når du kommer til Trondheim, er torske-stanken svært sterk, noe som minner om de norske spillerne i andreomgangen,» skriver Trecet.

Per-Mathias best

På spillerbørsen, som går fra null til tre, blir trener Per-Mathias Høgmo utpekt som Rosenborgs bestemann med tre poeng. Øyvind Storflor får to, mens resten av spillerne fordeles på null og ett poeng.

Den samme avisa gir høyrebacken Diogo, målscorer Jonathan Woodgate, David Beckham, Guti, Raúl og trener Vanderlei Luxemburgo tre poeng på Madrids lag.

Nøkkelkamp i Trondheim

Den andre store sportsavisa i Spania, AS, skriver at seieren mot Rosenborg var svært riktig og at nøkkelen til avansement ligger i bortekampen i Trondheim. Med seier eller uavgjort der, kan Real sikre andreplassen med en god bortekamp mot Olympiakos i den neste runden.

STINKENDE 2. OMGANG? Sportsavisa Marca mener Rosenborg stinket som torsk i andre omgang. Foto: AP/Scanpix
STINKENDE 2. OMGANG? Sportsavisa Marca mener Rosenborg stinket som torsk i andre omgang. Foto: AP/Scanpix Vis mer

AS gir ikke karakter til trenerne, men både Per Ciljan Skjelbred, Espen Johnsen og Daniel Braaten får to av tre poeng. Bjørn Tore Kvarme og Thorstein Helstad får null, mens resten blir belønnet med ett poeng.

David Beckham og Guti får tre poeng hos Real, mens Zinedine Zidane er den eneste på null.