ANDRE  GANG: Boti Goa skulle vært på RBK-trening, men har ikke dukket opp. Det samme skjedde i august. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
ANDRE GANG: Boti Goa skulle vært på RBK-trening, men har ikke dukket opp. Det samme skjedde i august. Foto: Marit Hommedal / SCANPIXVis mer

RBK-spiss kom ikke tilbake fra ferien

Nå kan Goas kontrakt ryke.

Boti Goas (22) dager i Rosenborg kan være talte. For annen gang på fire måneder har ivorianeren vært for lenge på ferie.

Senest i fjor høst fikk Goa beskjed av Erik Hoftun at dette ikke tolereres mange ganger. Nå er det samme skjedd på nytt.

- Han har ikke returnert fra Elfenbenskysten. Han har gitt oss en forklaring på det. Nå jobber vi med å finne ut av hva som faktisk har skjedd, sier Hoftun til Adresseavisen.

Klubbens sportslige leder ønsker ikke å utdype hva slags forklaring Goa har gitt, men for en uke siden skulle den kneskadde spissen vært på Lerkendal og startet oppkjøringen. Der var planen å fortsette jobben med å bli skadefri til sesongstart.

Nå er sjansen stor for at han har spilt sine siste minutter for Rosenborg.

- Det har jeg ingen formening om. Men dersom han ikke kommer tilbake og ikke har en god grunn for hvorfor han har vært borte så lenge, er det kontraktsbrudd, bekrefter Hoftun.

Både et leddbånd og et korsbånd røk for Goa i fjor.

I august fikk han dra hjem på ferie, men tiden gikk uten at han kom tilbake. Goas forklaring var at det hadde skjedd noe på hjemmebane, men da han returnerte - flere uker etter avtalt tidspunkt - innrømmet han at han burde ha kommet tilbake tidligere.

Da spillerne så tok ferie i desember, reiste Goa på nytt hjem til Elfenbenskysten.

Og der står saken.

(NTB)