HURTIG SPISS: RBKs Kjell Rune Sellin scoret mot Brann i april. Nå spiller han for KIL ut sesongen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
HURTIG SPISS: RBKs Kjell Rune Sellin scoret mot Brann i april. Nå spiller han for KIL ut sesongen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .Vis mer

RBK-spiss til Kongsvinger

Sellin leies ut.

|||Rosenborg-spissen Kjell Rune Sellin leies ut til Kongsvinger.

21-åringen skal spille for KIL ut sesongen.

- Det blir godt å få nye utfordringer. Det er ikke til å legge skjul på at jeg har fått lite spilletid i det siste, men det håper og tror jeg blir annerledes i Kongsvinger, sier Sellin til rbk.no.

- Jeg trenger spilletid for å utvikle meg videre, og denne utlånsavtalen virker positiv i så måte. Jeg har pratet med Tony Gustavsson, og han virker som en offensiv og bra trener. Jeg har en god magefølelse, legger han til.

Det har sportslig leder i KIL, Morten Kristiansen, også, men han skulle gjerne ha brukt Sellin allerede i lørdagens kamp mot Lillestrøm.

Han beskriver Sellin som en gjennombruddshissig, hurtig spiss med gode avslutteregenskaper.

- Dessverre spilles den kampen mot Lillestrøm sju timer før overgangsvinduet åpner. Vi er svært skadeutsatt her på Kongsvinger for tiden og i verste fall reiser vi til Lillestrøm med 13 mann, sa Kristiansen til NTB.

I tillegg til skadde Conny Månsson, Kai Olav Ryen og Magne Sturød har KIL-stallen fått ytterligere riper i lakken i løpet av uka.

- Det er store spørsmålstegn ved Edier Frejd og Ørjan Berg Hansen. Også Roger Risholt er usikker, men han er den som er nærmest spill, sa en oppgitt Kristiansen.

(NTB)