RBK-stjernen lei oppstyret - Bille Nielsen tar mediepause

Etter samråd med RBK-ledelsen.

 SLUTT:  Nicki Bille Nielsen har i samråd med RBK-ledelsen kommet fram til at en mediepause er det lureste.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SLUTT: Nicki Bille Nielsen har i samråd med RBK-ledelsen kommet fram til at en mediepause er det lureste. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det var natt til fredag at Nicki Bille Nielsen ble hanket inn i fyllearresten av politiet i Trondheim.

Ifølge politiets logg skal dansken ha revet ned ett glass, spyttet på en ansatt og slått etter folk da han gikk fra utestedet.

Dansken fikk 10 000 kroner i forelegg og kom i går med en beklagelse.

Rosenborg ga i går sin spiss en skriftlig advarsel og seint i går kveld kom meldingen om at dansken nå tar en mediepause.

- Etter ønske fra Nicki selv, og i overenstemmelse med Per Joar Hansen og undertegnende, er vi enig om at han tar en mediepause inntil videre, sier sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

Jeg tar det fulle og hele ansvar for det som skjedde. Jeg var full, og jeg beklager veldig mye. Både overfor klubben, spillerne, politiet, supporterne og alle som blir involvert. Det er fullstendig uakseptabel oppførsel fra min side, og det skal ikke skje igjen. Det lover jeg, sa Bille Nielsen om hendelsen til Adresseavisen.

Dansken som kom til Rosenbor før årets sesong, har fått mye spalteplass i norske medier. Nå er det altså stopp.

Tidligere har spissen uttalt at han skulle ta en pause fra Twitter. Den pausen ble derimot ikke så lang, så gjenstår det å se hvor lenge mediepausen vil vare.