Rosenborg møter Trygg/Lade:

RBK-stjerner hyller Iversen, men frykter ikke cupbombe

Torsdag møter Rosenborg fjerdedivisjonslaget Trygg/Lade til oppgjør i første runde i cupen. Tidligere Rosenborg-spiller Steffen Iversen trener laget.

GAMMELT GJENSYN: Tidligere Rosenborg-spiller Steffen Iversen til høyre i bildet, som hilser på midtstopper Tore Reginiussen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
GAMMELT GJENSYN: Tidligere Rosenborg-spiller Steffen Iversen til høyre i bildet, som hilser på midtstopper Tore Reginiussen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): Rosenborgs stjerner ser frem til å møte Iversen og Trygg/Lade - men frykter ikke at deres tidligere kollega skal detonere årets cup-bombe på Ladesletta torsdag.

- Det blir gøy å se hva Steffen kan få til. Men andrelaget vårt spilte treningskamp mot dem i forrige uke, og vant da 7-1. Så vi må nok bære et solid favorittstempel, slår Pål André Helland fast overfor Dagbladet.

Frykter ikke kollaps

Rosenborg-vingen var lagkamerat med Iversen i Rosenborg i 2009 og 2010.

- Det er ikke så ofte vi møtes og spiller Playstation lenger. Han er ikke så mye innom på Lerkendal heller. Men Steffen er en fantastisk fyr som jeg gleder meg til å møte.

Helland frykter ikke at 4. divisjonsklubben fra Trondheim, der Iversen nå er hovedtrener, skal sende storebror ut av cupen:

- Rosenborg er flinke til å ta cupen på alvor. Vi tar ikke lett på de små klubbene, noe som gjenspeiles i at vi har en rimlig bra statistikk i cupen: De tre siste årene er det kun Vålerenga som har slått oss, sier Helland - og har sine ord i behold.

I 2015 og 2016 vant Rosenborg alle cupkampene og ble mestre. I fjor røk trønderne ut mot Vålerenga i kvartfinalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer