RBK straffer Koppinen for kontrakt-nei

Satt ut mot LSK.

Miika Koppinen ønsket ikke å skrive under ny kontrakt med Rosenborg. Nå er finnen vraket til søndagens kamp mot Lillestrøm.

Vidar Riseth tar Koppinens plass i midtforsvaret. Torsdag ga Koppinen beskjed til RBK-ledelsen at han ikke ville fornye kontrakten sin, og han forlater dermed klubben etter nyttår.

- Med Vidar på plass i midtforsvaret er kvaliteten den samme, og da foretrekker vi en som ønsker å være i klubben også neste år. Men den dagen jeg mener Rosenborg blir bedre av at Miika spiller, så kommer han til å gjøre det. Han har en avtale med klubben ut året, og har ikke gjort noe galt hva angår Rosenborg, sier Knut Tørum til rbk.no.

Roar Strand er forkjølet, men regner med å bli klar til søndagens kamp.

Didier Konan har vært opptatt med landslagsspill og ikke vært med på trening den siste uken. Han må derfor vike for Øyvind Storflor på kanten.

Rosenborg møter Lillestrøm på Åråsen stadion søndag.

RBK-laget (4-3-3): Lars Hirschfeld - Roar Strand, Christer Basma, Vidar Riseth, Micke Dorsin - Marek Sapara, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred - Øyvind Storflor, Yssouf Koné, Abdou Razack Traoré.

(NTB)

HELTEN MOT CHELSEA: Miika Koppinen har gitt RBK enda et nei til ny kontrakt og blir nå satt ut av laget. Det nyter Per Ciljan Skjelbred godt av, han kommer inn på midten mot LSK. Foto: Scanpix
HELTEN MOT CHELSEA: Miika Koppinen har gitt RBK enda et nei til ny kontrakt og blir nå satt ut av laget. Det nyter Per Ciljan Skjelbred godt av, han kommer inn på midten mot LSK. Foto: Scanpix Vis mer