RBK straffer Koppinen for kontrakt-nei

Satt ut mot LSK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Miika Koppinen ønsket ikke å skrive under ny kontrakt med Rosenborg. Nå er finnen vraket til søndagens kamp mot Lillestrøm.

Vidar Riseth tar Koppinens plass i midtforsvaret. Torsdag ga Koppinen beskjed til RBK-ledelsen at han ikke ville fornye kontrakten sin, og han forlater dermed klubben etter nyttår.

- Med Vidar på plass i midtforsvaret er kvaliteten den samme, og da foretrekker vi en som ønsker å være i klubben også neste år. Men den dagen jeg mener Rosenborg blir bedre av at Miika spiller, så kommer han til å gjøre det. Han har en avtale med klubben ut året, og har ikke gjort noe galt hva angår Rosenborg, sier Knut Tørum til rbk.no.

Roar Strand er forkjølet, men regner med å bli klar til søndagens kamp.

Didier Konan har vært opptatt med landslagsspill og ikke vært med på trening den siste uken. Han må derfor vike for Øyvind Storflor på kanten.

Rosenborg møter Lillestrøm på Åråsen stadion søndag.

RBK-laget (4-3-3): Lars Hirschfeld - Roar Strand, Christer Basma, Vidar Riseth, Micke Dorsin - Marek Sapara, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred - Øyvind Storflor, Yssouf Koné, Abdou Razack Traoré.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer