POLITIET REAGERTE: Politiet tok en prat med RBK-supportere etter at noen fyrte av et kraftig knallskudd like etter kampslutt på Color Line Stadion, der AaFK vant kvartfinalen 3-1. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
POLITIET REAGERTE: Politiet tok en prat med RBK-supportere etter at noen fyrte av et kraftig knallskudd like etter kampslutt på Color Line Stadion, der AaFK vant kvartfinalen 3-1. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

RBK-supportere fyrte av kjempesmell med Utøya-overlevende på tribunen

- Hun ene jenta gikk rett i bakken.

(Dagbladet): Aalesund-direktør Henrik Hoff er forbannet på Rosenborg-supportere etter at et høyt smell gikk av like etter kampslutt på Color Line Stadion i går kveld.

Klubben hadde sagt ja til å ta imot tre overlevende fra Utøya, og disse reagerte kraftig på det lite taktfulle stuntet.

- Smellet satte et voldsomt preg på de overlevende fra Utøya. Opplevelsen derfra kom veldig sterkt tilbake med en gang. Den ene jenta gikk rett i bakken etter smellet, sier Hoff til TV 2.

AaFK-direktøren sier at de som arrangør må ta et visst ansvar for at folk med knallskudd slapp inn på stadion. Men han er sjokkert over mangelen på dømmekraft fra personen(e) som står bak.

- Disse supporterne bør straffes både internt av Rosenborg og av NFF, sier han.

Kjernen-talsmann Kenneth Kjelsnes sier de gjør alt de kan for å finne de skyldige, og at de advarte mot nettopp slike ting på forhånd.

- På bussene ned til denne kampen ble det flere ganger gitt tydelig beskjed om at nettopp slike ting ikke måtte forekomme. For oss er dette et veldig dårlig tidspunkt etter alt som er blitt skrevet og sagt etter Molde-kampen, i tillegg er dette svært uheldig i disse tider, sier han til TV 2.