RBK-supportere vil heve billettprisene

Lei av trøtte fans.

(Dagbladet.no): Økte billettpriser blir oftest skydd som pesten av fotballsupportere. Slik er det ikke hos RBK-supporterne i Kjernen.

De vil ha høyere pris på billige sesongkort på sin tribune, skriver Adresseavisen.

For med dagens priser, 600 kroner for sesongkort hos erkefansen, kommer det alt for mange medgangssupportere. De skaper ikke den rette stemningen på tribunen, synes Kjernen.

- Vi tror det har kommet til en del folk som ene og alene er der fordi de vil ha de billigste sesongkortene, og som ikke bidrar til å løfte stemningen. Derfor har vi bedt Rosenborg om å finne et alternativ til disse. Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å støtte Rosenborg, men vi ønsker at de som vil stå og synge, kan gjøre det i fellesskap, sier Kjernen-leder John Inge Korsgat til avisa.

Kjernen håper at en pris på 900 kroner for sesongkortet, altså en oppgang på 50 prosent, vil holde de kjedeligste RBK-supporterne vekk.

- Det er mange som ønsker å få plasser sammen med Kjernen. Nå får vedkommende vise hva de er ute etter: Billige sesongkort eller å synge med Kjernen, sier Korsgat.

• Din kommentar: Er det for mange kjedelige supportere på Lerkendal?

MER SPRUT MED DYRERE BILLETTER: RBK-fansen tror oppgang på 50 prosent for sesongkortet holder ikke-syngende fans vekk fra Kjernens tribunedel. Foto: Scanpix
MER SPRUT MED DYRERE BILLETTER: RBK-fansen tror oppgang på 50 prosent for sesongkortet holder ikke-syngende fans vekk fra Kjernens tribunedel. Foto: Scanpix Vis mer