RBK-talenter til Skeid

- Vi er skeptiske, sier suportersjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag meldte TV2 Nettavisen at Rosenborg-talentene Alexander Tettey og Christian Sæther Moen skal spille for Skeid neste sesong.

Dette er i tråd med samarbeidsavtalen mellom Rosenborg og Skeid, der talenter fra Rosenborg skal få spilletid i Skeid, mens de beste Skeid-talentene kan få trene med RBK.

- Mange er skeptiske

Kim Aarli Larsen, lederen i Skeids supporterklubb Skeid-oksene, forteller at flere i klubben nå er usikre for hva avtalen kan bety for Skeid.

- Jeg skal ikke snakke for alle, men noen varsellamper lyser - det er ikke tvil om det. Først og fremst er vi redd for at spillere går andre veien, at det ligger forpliktelser for oss om å selge, sier Aarli Larsen.

Men muligheten for å få gode spillere til Skeid, ser suportersjefen med blide øyne på.

- det kan jo hende at det kommer noen gode fotballsparkere til Skeid, men på den andre siden bør vi ikke bli oppfattet som en farmerklubb - det er i hvert fall uheldig for oss supportere som forsøker å skape litt liv. Det er ingen som vil holde med et farmerlag.

Og:

- Mange er skeptiske til hva denne avtalen egentlig innebærer.

Men uansett om de kun er på utlån neste sesong og kanskje tar plassen til noen egenproduserte Skeid-gutter; Tettey og Sæther Moen vil selvsagt få støtte fra «oksene».

- Så lenge de har på seg Skeid-drakta, så er ikke dét noe problem, ler Aarli Larsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer