RBK tilbyr Basma 6 mill.

Rosenborg tilbyr Christer Basma seks millioner kroner fordelt over tre år for å skrive ny kontrakt med klubben.

Tirsdag mottok klubben en faks fra Basmas agent Erik Solér med et høyere krav.

- Hvis ikke seks millioner kroner i løpet av tre år er nok, så vet ikke jeg. Da blir Christer Basma solgt, sier Nils Arne Eggen til Adresseavisen.

Christer Basma føler at han er i en svært vanskelig situasjon. Han har lyst til å bli i Rosenborg, men samtidig vil han ha mest mulig ut av kontrakten sin. Derfor har han overlatt forhandlingene til agenten Solér. Han sendte i går et kontraktsforslag som går over fem år i stedet for Rosenborgs forhandlingsgrunnlag som tar utgangspunkt i en treårsavtale.

- Jeg føler meg veldig alene når jeg sitter der og skal forhandle en pris på mitt eget hode. I utgangspunktet har jeg bestemt meg for at jeg vil bli i Rosenborg.

- Samtidig er det viktig for meg å benytte den sjansen jeg har nå til å sikre meg og min datter økonomisk. Jeg skal forhandle og kan ikke være noen barmhjertig samaritan. Samtidig skjønner jeg klubben som må sørge for at lønnsutgiftene ikke blir for store. Det er naturlig at det blir en viss konflikt, sier Basma som har kontrakt med RBK ut 2001-sesongen.

(NTB)