Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK tok Myggen

Erik «Myggen» Mykland fikk det hett på Fredrikstad stadion. Siste stikk gikk til Harald Martin Brattbakk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg FC København 2-1 (0-1): Harald Martin Brattbakk scoret begge målene til Rosenborg og sørget for 2-1-seier i treningskampen.

Men det var Erik Mykland og lagkameratene som kom best i gang. I sterk varme hadde Myggen full kontroll i første omgang.

- Det var helt forferdelig å spille. Jeg ble dehydrert i løpet av førsteomgangen, og da ble det vanskelig etter pause, sa Myggen til TV3 etter kampen.

Selv om han klagde over varmen etter kampen, fikk publikum i Fredrikstad se en Myggen i god form flere ganger i løpet av kampen.

Brukte opp kreftene

Det var knyttet litt spenning til midtbaneduellen mellom nettopp Myggen og Ørjan Berg. Sistnevnte fikk en dårlig start da han mistet ballen etter 18 minutter av førsteomgangen.

Sibusiso Zuma utnyttet Bergs feil og leverte ballen videre til Todi Jønsson, som sendte FC København i ledelsen.

- Jeg føler at vi styrte førsteomgangen, men vi brukte nok litt for mange krefter, oppsummerte Myggen.

Etter hvilen kom nemlig Rosenborg tilbake og scoret to ganger. Begge gangene var det Frode Johnsen som gjorde forarbeidet og Harald Martin Brattbakk avslutningen.

Tenker ikke mesterliga

Myggen var storfornøyd med å være tilbake i Norge og Fredrikstad, og var ikke så skuffet over tapet. Han sa allerede før kampen at han trodde Rosenborg vant.

- Det var et helt greit resultat. Et riktig bilde av kampen, sa han.

Både Rosenborg og FC København står overfor viktige kamper i mesterligaen, men for Harald Martin Brattbakk og RBK skjer det viktige ting før neste mesterligakamp.

- Alle rundt oss tenker på det som skjer om 14 dager, men vi har også en viktig seriekamp søndag. Vi må ta en ting om gangen, sa han.

Neste treningskamp for FC København er mot Fredrikstad onsdag. Kampene er et ledd i FFKs 100-årsjubileum.

(NTB)

<B>SCORET: Harald Martin Brattbakk sørget for begge RBKs mål.
<B>SLET: Erik Mykland slet etter pause. Har stikker han forbi Christer Basma.