Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-topp tror Eggen lokker 20 000 på kamp

Når han dukker opp på Lerkendal.

SKAL NED TIL BENKEN: Nils Arne Eggen var på tribunen da RBK møtte Godset. Nå venter 68-åringen på klarsignale til å bli klubbens trener. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SKAL NED TIL BENKEN: Nils Arne Eggen var på tribunen da RBK møtte Godset. Nå venter 68-åringen på klarsignale til å bli klubbens trener. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Nils Arne Eggen skal være påtenkt et halvt år som vikartrener i Rosenborg fra 1. juni, dersom RBK blir enige med Sverige om en tidlig avskjed for Erik Hamrén.

RBK-styremedlem Thorbjørn Aass tror på en voldsom Eggen-effekt på Lerkendal, med en kraftig økning i tilskuertallene med trenerlegenden på benken, skriver Adresseavisen.

Hittil i år har 16 776, i snitt, sett trønderne på hjemmebane. Aaas tror tallet tipper 20 000 med Eggen.

- Jeg tror 3000-4000 er realistisk. Det vil garantert blomstre i publikums-interessen, særlig hvis vi også kan få til litt mer «uro» rundt kampdag, sier Aass til avisa.

Styremedlemmet tror hele klubben vil nyte godt av 68-åringens hjemkomst.

- Vi vil garantert få en umiddelbar effekt, så vil resultatene vise om vi klarer å holde på økningen. Jeg tror også det blir en langsiktig effekt for markedsavdelingen. Hvis resultatene hans er bra, blir det lettere for selgerne, sier Aass.

RBK har ikke bekreftet at Eggen skal fylle Hamréns sko, men løsningen kom på bordet allerede i mars.

Selv sier Eggen til VG at han har stilt seg til rådighet, og at klubben får avgjøre hvor lenge han blir vikar. Hvis det blir en realitet.

- Ja, selvfølgelig gleder jeg meg veldig mye. Jeg er også litt spent, men jeg skal gjøre mitt beste, sier Eggen.

DISKUTERER: Erik Hamrén forlater RBK 1. juni, bare det svenske fotballforbundet punger ut. Foto: ARNT E. FOLVIK/Dagbladet
DISKUTERER: Erik Hamrén forlater RBK 1. juni, bare det svenske fotballforbundet punger ut. Foto: ARNT E. FOLVIK/Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!