RBK tør ikke selge Solli nå

Venter på avklaring rundt afrikansk duo.

Rosenborg nekter å selge Jan Gunnar Solli til Brann før de vet om den afrikanske duoen Didier Konan og Abdoulrazak Traoré får arbeidstillatelse.

RBK venter fortsatt på svar fra Norges Fotballforbund og UDI.

- Det hadde vært veldig greit å få lagt saken med de to arbeidstillatelsene død før et eventuelt salg av Solli. Men vi tror jo fortsatt at det går i orden, da, sier administrerende direktør Nils Skutle overfor Adresseavisen.

Sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, forstår Rosenborgs dilemma. I vinter har Sportsklubben selv hatt usikkerhet rundt tre spillere på grunn av søknader om arbeidstillatelse, og derfor hatt mange baller i luften i forbindelse med sammensetningen av stallen. 

- Med så mange prosesser gående samtidig, uten å lande noen, er det vanskelig å planlegge. Jeg tror også Rosenborg har det slik, sier Bruun-Hanssen til BT.

Solli selv er utålmodig, og har allerede innstilt seg på å flytte til Bergen.

- Jeg håper at de kan hive seg rundt for å få fortgang i ting. Jo kjappere, jo bedre. Jeg har ikke akkurat lyst til å være med til Ålesund og sitte på benken når vi i tillegg har mannefall i troppen så det holder, sier Solli.

(NTB) .

VENTER PÅ KLUBBENE: Jan Gunnar Solli håper klubbene vil komme til enighet raskt, slik at han vet hvor han skal spille denne sesongen.