Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK trakk Leverkusen, Molde fikk Stuttgart

Her er alle Europa League-gruppene.

KLARE FOR EUROPA LEAGUE: Her jubler RBK-gutta for Mix Diskeruds seiersmål i går kveld. I dag fikk RBK overkommelige motstandere også i gruppespillet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KLARE FOR EUROPA LEAGUE: Her jubler RBK-gutta for Mix Diskeruds seiersmål i går kveld. I dag fikk RBK overkommelige motstandere også i gruppespillet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Se alle gruppene i bunnen av saken!

• Før trekningen: Her er skrekkgruppene de norske lagene kan havne i

GOD TREKNING: Molde-spillerne må plassere seg på topp 2 for å gå videre i en gruppe som inkluderer et tysk, dansk og rumens lag. Foto: EPA/JERRY LAMPEN
GOD TREKNING: Molde-spillerne må plassere seg på topp 2 for å gå videre i en gruppe som inkluderer et tysk, dansk og rumens lag. Foto: EPA/JERRY LAMPEN Vis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær håpet på Liverpool - uten å løfte om å slå laget fra Anfield

Daniel Berg Hestad ville helst ha Tottenham, mens RBKs Mix Diskerud nevnte både Liverpool og italienske Inter.

Falcao trakk lag I Monaco kl. 13 ble Molde og RBKs kuler trukket opp av glassbollene - av selveste Radamel Falcao fra tittelforsvarer Atletico Madrid.

Ingen av de norske lagene trakk Europas storlag.

Tredjegruppeseedede Rosenborg fikk motstandere først, og endte opp tyske Bayer Leverkusen, Metalist Kharkiv (Ukraina) og Rapid Wien (Østerrike) i gruppe K.

- Ei spennende gruppe sportslig, men kanskje ikke de aller største favorittene til publikum. I utgangspunktet kan vi slå alle hjemme og så får vi forsøke å plukke noen poeng på bortebane. Vi vet mer når vi har fått studert dem nærmere, sier RBK-leder Erik Hoftun til adressa.no.

Molde var seedet i siste gruppe og ble plassert sammen med Stuttgart (Tyskland), FC København (Danmark), Steaua Bucuresti (Romania) i gruppe E.

Molde er kjempefornøyde - Vi snakket mye om Liverpool og et engelsk lag. Vi er likevel kjempefornøyd med trekningen. Det er en spennende gruppe. Det er ikke for skremmende lag, og vi tror på avansement fra gruppespillet, sier MFK-styreleder Øystein Neerland til rbnett.

To av fire lag går videre fra gruppene i Europa League, til 16-delsfinalen. Første kampdag er 20. september, alle lag møtes hjemme og borte med siste oppgjør 6. desember.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media