RBK trakk Tromsø. Hellands svar: - Et ufyselig publikum

Twitter-reaksjonen: «Den rette kua som sjeit.»

(Dagbladet): Rosenborg møter Tromsø borte i kvartfinalen i cupen. Det ble klart etter trekningen torsdag.

Ikke alle er begeistret:

- Det verste vi kunne få. Lang reise, som antakelig krever overnatting, tøff motstand og et ufyselig publikum, sier Rosenborg-profilen Pål André Helland til Adresseavisen.

Han har vært på Alfheim før og fått slengt spydigheter etter seg. Nå må han muligens forberede seg på ramsalt bannskap igjen.

- Et hardtarbeidende lag med et publikum som roper på dommeren og styrer på, sier landslagsaktuelle Jonas Svensson til samme avis.

Følte seg snytt Tromsø slo Odd 3-2 etter ekstraomganger i fjerde runde. Etterpå følte Odd-trener Dag-Eilev Fagermo seg snytt for et straffespark i det intense koket på Alfheim.

«Det var rette kua som sjeit», skriver en Twitter-bruker om Hellands uttalelser. Rosenborg-profilen er på gang igjen etter mye skadetrøbbel, og ser først og fremst fram til toppkampen mot Molde lørdag.

- Jeg gleder meg som en som skal slippe til under dyna, sier Helland til Adresseavisen.

- Bra nøtt Kvartfinalene i cupen spilles 21. og 22. september. Bare én gang siden 2009 har Tromsø tapt for Rosenborg på eget kunstgress.

- Jeg vil tro at Rosenborg synes at vi er en bra nøtt. Jeg har så absolutt tro på at dette blir en folkefest. Alt annet vil overraske meg, sier Tromsø-trener Bård Flovik til klubbens hjemmeside.

Lokalavisa Nordlys skriver at det ble en skrekktrekning for Tromsø. Selv hadde Helland håpet på Kongsvinger.

Slik spilles kvartfinalene i cupen:

• Tromsø - Rosenborg
• Bodø/Glimt - Sarpsborg
• Strømsgodset - Vålerenga
• Kongsvinger - Sandefjord

Kampene spilles 21. og 22. september.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.