DRAPSTURET: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen hevder han ble drapstruet av folk på benken til Apoel Nicosia. Foto: SAKIS SAVVIDES / NTB scanpix
DRAPSTURET: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen hevder han ble drapstruet av folk på benken til Apoel Nicosia. Foto: SAKIS SAVVIDES / NTB scanpixVis mer

RBK-treneren fikk drapstrusler:
- Det har vi ikke vært med på tidligere

Under kampen mot APOEL i Kypros.

(Dagbladet): Champions League-drømmen ble knust for Rosenborg, som slapp inn tre mål på overtid i kampen mot APOEL i Kypros.

Nordmennene irriterte seg veldig over oppførselen til motstanderlaget, som også skal ha drapstruet RBK-trener Kåre Ingebrigtsen. Det skriver viasport.no i dag.

- Når man får drapstrusler fra benken ved siden av, så er det liksom... det har vi ikke vært med på i Europa tidligere. De «visste hvor vi bodde», og skulle komme for å ta livet av oss, forteller Ingebrigtsen til Viasat-kommentator Daniel Høglund dagen etter kampen.

Like etter kampen skulle Ingebrigtsen i et intervju med Viasat, men da haglet det med gjenstander fra tribunen. I stedet var det assistenttrener Erik Hoftun som snakket med kanalen.

- Jeg sto og ventet på dere i fem minutter der, men da hadde jeg fått så mange ting kastet etter meg at det tok jeg ikke sjansen på. Da tenkte jeg at det var best at jeg går inn, sier Ingebrigtsen.

Møtt med latter

Nektarois Petevinos, som er pressesjef i APOEL, bryter ut i høylytt latter når han blir konfrontert med Kåre ingebrigtsens uttalelser.

- Det er det morsomste jeg har hørt, sier Petevinos til VG.

Han hevder også at han sitter på videoklipp av RBK-treneren som sier «stygge ord» til APOEL-fansen.

Rosenborg har ikke rapportert inn hendelsen.

- Vi har ikke gjort noe mer med det. Vi ble litt sjokkert selv, og så vet vi at det sies mye rart i de 90 minuttene kampen pågår. Men benken tok det litt til nye høyder, sier Ingebrigtsen.

Dårlig sikkerhet

Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug sier til NRK at Rosenborg kommer til å se på saken.

- Vi må sette oss ned og se hva vi gjør med dette, sier Tove Moe Dyrhaug fra flyplassen i Larnaca.

Hun mener også at sikkerheten var for dårlig under oppgjøret.

APOEL gikk videre til neste runde med 4-2-sammenlagt.