Det norske landslaget og Per-Mathias Høgmo:

RBK-treneren vil si nei til landslagsjobb: - Hardkjøret mot Høgmo er unfair

Kåre Ingebrigtsen (50) føler han har uoppgjort business i Rosenborg. Derfor vil han svare nei hvis han får spørsmål om å bli ny landslagstrener.

SUKSESS: Kåre Ingebrigtsen jakter på The Double med Rosenborg for andret året på rad. Klokka 20.00 i kveld venter Bodø/Glimt i cupens semifinale på Lerkendal. Foto: HANS ARNE VEDLOG
SUKSESS: Kåre Ingebrigtsen jakter på The Double med Rosenborg for andret året på rad. Klokka 20.00 i kveld venter Bodø/Glimt i cupens semifinale på Lerkendal. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Ingebrigtsen understreker overfor Dagbladet at han ikke bruker mange kalorier på spørsmålet. Men taper Norge kampen i VM-kvalifiseringen mot Tsjekkia 11. november, er Per-Mathias Høgmo ferdig.

Ingen i Norges Fotballforbund sier dette høyt. Men reiser Norge hjemme fra Eden Arena i Praha med null poeng – i verste fall som et slaktoffer – har ikke styret noe valg: Høgmo må ofres.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer