RBK uforandret

Ola By Rise starter med de samme som mot Tromsø. Vi fulgte Maccabi Haifa-RBK direkte

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Følg kampen direkte her

(Dagbladet.no): Rosenborg slo Tromsø 3-0 lørdag, og avgjorde i praksis gullkampen i Tippeligaen. De samme elleve som startet mot «Gutan» får sjansen fra start i den avgjørende Champions League-kvalifiseringen mot Maccabi Haifa i kveld.

Rosenborgs lag (4-3-3): Espen Johnsen - Christer Basma, Vidar Riseth, Erik Hoftun, Mikael Dorsin - Roar Strand, Ørjan Berg, Fredrik Winsnes - Jan Gunnar Solli, Frode Johnsen, Harald Martin Brattbakk. På benken: Ivar Rønningen, Øyvind Storflor, Ståle Stensaas, Christer George, Daniel Braaten, Odd Inge Olsen, Alexander Tettey.

- Champions League er målet

Adresseavisens kommentator Kjetil Kroksæter skriver i dagens avis at det er nesten like greit for Rosenborg å tape i kveld, slik at de kan spille om avansement i Uefa-cupen framfor å bli sist i Champions League.

Det er en tenkning som selvsagt faller dårlig i smak hos RBK-ledelsen. Trener Ola By Rise ble fornærmet da han ble presentert for tanken. Også Rune Bratseth avviser at Uefa-cupen er et ønsket alternativ for Rosenborg.

- Det vil aldri skje at Uefa-cupen blir vår arena. Har man først spilt mot de beste, er målet å fortsette med det, sier Bratseth til Adressa.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer