Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingebrigtsen er usikker på når han får bruke dansken igjen

RBK usikker på når Bendtner er tilbake

Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen ser ikke for seg at VM-vrakede Nicklas Bendtner er med nordover når trønderne møter Tromsø på Alfheim 11. juni.

USIKKER: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.


Foto: Hans Anre Vedlog / Dagbladet
USIKKER: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Foto: Hans Anre Vedlog / Dagbladet Vis mer

Bendtner fikk søndag den tunge beskjeden om at han ikke fikk plass i Åge Hareides endelige Danmark-tropp til fotball-VM. Spissen pådro seg en lyskeskade i RBKs 1-2-tap for Brann nylig.

Heller ikke Rosenborgs midtbanespiller Mike Jensen nådde opp da Hareide kuttet den danske troppen fra 27 til 23 spillere. Ingebrigtsen tror på et snarlig Jensen-gjensyn, men han er mer usikker når det gjelder Bendtner.

- Jeg tviler på at Nicklas er klar til Tromsø. Mike regner jeg med er tilbake denne uka og blir med nordover, sier han til Adresseavisen.

Har ikke snakket sammen

Ingebrigtsen har ikke snakket med Bendtner etter søndagens VM-vraking. Det har heller ikke Rosenborgs medisinske støtteapparat. Klubbens fysiske trener Christian Thorbjørnsen regner med at Bendtner tar turen innom Trondheim før sommerferien.

- Vi tar utgangspunkt i at vi skal sørge for at Nicklas har et skikkelig opplegg. Og det er sannsynlig at vi ser på ham i Trondheim før vi tar ferie, sier Thorbjørnsen.

Etter bortekampen mot Tromsø tar Rosenborg imot Vålerenga på Lerkendal 24. juni. Deretter er det bortekamp mot Sandefjord 1. juli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media