Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK vant i Danmark

Frode Johnsen sikret seieren rett før slutt.

(Dagbladet.no): Rosenborg hadde bare ett poeng på to kamper før kveldens forestilling i Danmark. Per Joar Hansen hadde til gode å vinne en kamp som hovedtrener for Rosenborg. Assistenten hans, Rune Skarsfjord, gikk før kampen langt i å love historiens første trepoenger i Royal League.

Men det gikk trått i Esbjerg også. Først da Fredrik Berglund sendte hjemmelaget i ledelsen, våknet trønderne. Først utlignet Ståle Steensås, og bare sekunder før slutt satte Frode Johnsen inn seiersmålet. Akkurat da var nok Per Joar Hansen en meget glad og lettet mann.

Tromsøs første poeng

I nord spilte Tromsø og danske FC København målløst i en sjansefattig kamp på Alfheim. 2277 tilskuere var møtt opp i kulden. Spillet som ble vist var neppe egnet til å varme dem.

Tidligere Molde-spiller Magne Hoseth spilte hele kampen for FC København.

Det danske nyhetsbyrået Ritzau kommenterte etterpå at «1800 kilometer er langt å reise for å fryse en viss legemsdel ut av buksene». Hva de frammøtte tilskuerne ikke fikk i sjanser, fikk de til gjengjeld i kuldegrader. Klokka 19 - like etter pausen - viste termometeret i Tromsø 7,5 minusgrader, skriver NTB.

Dette var Tromsøs første poeng i Royal League etter to tap. FC København har en seier og en uavgjort, og Hans Backes lag har dermed ikke sluppet inn mål i turneringen.

image: RBK vant i Danmark
SEIN SEIER: Frode Johnsen sikret Rosenborgs første Royal League-seier.
KALDT: Magne Hoset spilte for FCK i kulda i Tromsø.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media