RBK-veteran fikk nok etter 28 år

Seks har sagt opp jobben siden nyttår.

Tre år med periodevis mistrivsel i jobben fikk Sverre Brandhaug til å si opp stillingen i Rosenborgs markedsavdeling, melder Adresseavisen.

- Motivasjonen min har vært veldig opp og ned de siste tre årene. Jeg må trives for å gjøre en god jobb. Det er sikkert både meg selv og folk rundt meg som har gjort at det ble slik, sier Sverre Brandhaug til Adresseavisen om hvorfor han takker for seg etter 28 år i Rosenborg.

- Er avskjeden udramatisk?

- Ja, det vil jeg si. Men det er mange rundt meg som synes det var dramatisk. Jeg har fått en del meldinger fra ansatte som synes det er synd og trist, sier Brandhaug som har arbeidet i markedsavdelingen siden han ga seg som spiller i 1991.

Midtbanelegenden har over lengre tid vurdert å si fra seg jobben på brakka. Da han tidlig i sommer fikk jobbtilbud utenfra satte det fart på prosessen.

- Jeg skal jobbe med salg og relasjonsbygging i en bedrift i Trondheim. Det har ikke med fotball å gjøre, men jeg vil ikke gå ut med mer enn det, før jeg har signert avtalen med ny arbeidsgiver, sier Brandhaug og legger til at Rosenborg fremdeles er klubben i hans hjerte.

Seks personer har sagt opp stillingen i markedsavdelingen i Rosenborg siden nyttår.

- Hva sier det om arbeidsmiljøet i markedsavdelingen, Nils Skutle?

BRANDHAUG SA OPP I RBK: Sverre Brandhaug (øverst til høyre) har jobbet i markedsavdelingen i RBK siden han la opp som spiller i 1991. Nå blir han sjettemann på avdelingen som sier opp jobben siden nyttår. - Det er mange rundt meg som synes det var dramatisk. Jeg har fått en del meldinger fra ansatte som synes det er synd og trist, sier Brandhaug til Adresseavisen. Foto: SCANPIX
BRANDHAUG SA OPP I RBK: Sverre Brandhaug (øverst til høyre) har jobbet i markedsavdelingen i RBK siden han la opp som spiller i 1991. Nå blir han sjettemann på avdelingen som sier opp jobben siden nyttår. - Det er mange rundt meg som synes det var dramatisk. Jeg har fått en del meldinger fra ansatte som synes det er synd og trist, sier Brandhaug til Adresseavisen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er sånn at volumet på oppsigelser endrer seg. Over tid har vår «turn over» vært lavere enn i markedet, nå er det litt høyere. Vi kjører arbeidsmiljøundersøkelser. Er det noe vil vi selvsagt gjøre noe med det, i den grad det skal være noe da. Men jeg kjenner ikke til noe spesielt nå, svarer daglig leder i Rosenborg, Nils Skutle.

(NTB)