RBK-veteraner er bekymret

- Hele laget er for dårlig, sier Bent Skammelsrud 26 dager før Tippeliga-start. Kaptein Erik Hoftun mener det er mye som ikke fungerer.

Mange holder RBK som storfavoritt også denne sesongen, men trøndernes treningskamprekke skremmer ingen. På fjorten treningskamper etter nyttår har Rosenborg bare vunnet mot Fredrikstad, Raufoss og Molde.

Nå innrømmer Bent Skammelsrud og Erik Hoftun at alt ikke er som det skal være noen uker før jakten på det 11. seriemesterskapet på rad skal starte.

- Hele laget er for dårlig. Vi mangler innsats og rytme, sier Skammelsrud til Adresseavisen.

Midtbanestrategen mener laget har et godt stykke arbeid å gjøre fram mot seriestart.

- Problemet er at vi har vært slik over lang tid nå. Vi må ikke tro at det bare er å skjerpe seg til seriestart og tro at alt sitter da. Måten vi fremstår på nå er bekymringsfull og det er grunn til å slå på varsellampa.

Også kaptein Erik Hoftun innrømmer at det kan bli knapt med tid for de sorte og hvite.

- Vi leter etter den gode følelsen, men akkurat nå virker den å være veldig langt unna, sier Hoftun til adressa.no.

I går tapte Rosenborg mot 3-2 svenske GIF Sundsvall. Trenerduoen Ola By Rise og Nils Arne Eggen er enig i at Rosenborg mangler mye på toppformen.

- I perioder i år har vi slitt med rytme, ikke vært presise nok og heller ikke giftige nok foran mål, sier By Rise til Dagbladet.

Eggen etterlyser vinnerviljen.

- Det er viljen til å vinne kamper som ikke er på topp. I alle lagdeler mangler spillerne den intense seiersgløden som må være på plass når alvoret begynner, sier Eggen til VG.

(Dagbladet.no)

BEKYMRET:</B> Her feirer Erik Hoftun og Bent Skammelsrud seriegull nummer ti i fjor høst. Noen uker før årets Tippeliga-start er RBK-veteranene bekymret. Foto: SCANPIX