Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- RBK vil bytte Eguren mot Stoor

Men uenig med Hammarby om pris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rosenborg er så og si i havn med kjøpet av den svenske høyrebacken Fredrik Stoor (22) fra Hammarby, melder TV 4.

Handelen holdes imidlertid igjen fordi Rosenborg ønsker at utleide Sebastian Eguren skal inngå i en byttehandel. Klubbene blir nemlig ikke enige om hva Eguren er verdt, melder den svenske TV-kanalens kilde.

Da Hammarby leide Eguren fra RBK i sommer, forhandlet den svenske klubben seg fram til en kjøpsopsjon på 2,5 millioner kroner, skriver rbkweb.no.

Opsjonen hadde imidlertid en frist, som Hammarby ikke klarte å overholde. Dermed er ikke prisen lenger fast, og etter at Eguren har hatt suksess i Allsvenskan i høst, mener Rosenborg at han er verdt mer enn han var i sommer.

Ifølge rbkweb.no er det mer uklart om IFK Göteborg ønsker å bruke sin opsjon på kjøp av Egurens landsmann fra Uruguay, midtstopper Alejandro Lago.

image: - RBK vil bytte Eguren mot Stoor
SUKSESS I SVERIGE:</B> Sebastian Eguren i spill for Hammarby mot LSK og Espen Søgård i Royal League sist helg.
Hele Norges coronakart