STRESSER IKKE: Markus Henriksen har ikke hastverk med å skrive under ny kontrakt med Rosenborg, men sier han ønsker at klubben skal sitte igjen med mest mulig penger om han skulle bli solgt en dag. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
STRESSER IKKE: Markus Henriksen har ikke hastverk med å skrive under ny kontrakt med Rosenborg, men sier han ønsker at klubben skal sitte igjen med mest mulig penger om han skulle bli solgt en dag. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

RBK vil forlenge med Henriksen

Har to og et halvt år igjen av kontrakten.

Trondheim (NTB): Rosenborg vil forlenge kontrakten med Markus Henriksen, selv om 19-åringens kontrakt ikke utløper før om to og et halvt år, melder TV 2.

- Ja, det er ting vi ser på, så får vi se hva som skjer, bekrefter sportslig leder Erik Hoftun.

Henriksen ble RBKs yngste spiller noen gang til å runde 50 spilte kamper, og de fleste skjønner at Henriksen vil forsvinne bort fra klubben en dag.

Denne gangen vil klubben unngå å se at en ung spiller går gratis eller på billigsalg til utlandet mot tampen av en kontrakt.

Hovedpersonen har det ikke travelt med å skrive ny kontrakt, men skjønner at Rosenborg vil sikre seg bedre ved et fremtidig salg.

- Ja, det gjør jeg. RBK er klubben min, og jeg vil at de skal sitte igjen med mest mulig om det skjer, sier Henriksen. (©NTB)