RBK vil gi Sollied langtidskontrakt

Kontakter Gent for frikjøp.

(Dagbladet.no): Om Rosenborg nå omsider klarer å hente «hjem» Trond Sollied, vil klubben gjøre sitt ytterste for å knytte Gent-treneren til seg for flere år framover.

- For det første er det en forutsetning at vår nye hovedtrener virkelig vil være i Rosenborg, og er genuint interessert å være her over et langt tidsperspektiv, sier Rosenborgs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen til Adresseavisen.

Sollied og Eggen satt sammen på tribunen under seieren mot Lyn i går kveld. Sollied var lite snakkesalig om samtalene han har hatt med Rosenborg i helga, men bekrefter at han kan tenke seg å trene gamleklubben igjen.

- Ja, jeg kan tenke meg å trene Rosenborg en eller annen gang. Men når det blir, handler om timing. Jeg har jo kontrakt i Belgia og vil derfor ikke spekulere mer om hva som skjer videre, sier Sollied til Dagbladet i dag.

Spørsmålet er hvor mye det vil koste Rosenborg. Eggen la ikke skjul på at han vil kontakte Gent for å høre hva det vil koste å kjøpe Sollied fri fra kontrakten med den belgiske klubben.

- Jeg kan ikke si noe om når, hvor eller hvordan. Det vil være veldig uprofesjonelt av meg, sier Eggen til Adresseavisen.

GAMLE VENNER: Trond Sollied hevdet han var på Lerkendal for å treffe gamle venner. En av de gamle vennene, Knut Torbjørn Eggen, skal nå forsøke å kjøpe Sollied tilbake til Rosenborg. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix
GAMLE VENNER: Trond Sollied hevdet han var på Lerkendal for å treffe gamle venner. En av de gamle vennene, Knut Torbjørn Eggen, skal nå forsøke å kjøpe Sollied tilbake til Rosenborg. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix Vis mer