RBK vil gi Sollied langtidskontrakt

Kontakter Gent for frikjøp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Om Rosenborg nå omsider klarer å hente «hjem» Trond Sollied, vil klubben gjøre sitt ytterste for å knytte Gent-treneren til seg for flere år framover.

- For det første er det en forutsetning at vår nye hovedtrener virkelig vil være i Rosenborg, og er genuint interessert å være her over et langt tidsperspektiv, sier Rosenborgs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen til Adresseavisen.

Sollied og Eggen satt sammen på tribunen under seieren mot Lyn i går kveld. Sollied var lite snakkesalig om samtalene han har hatt med Rosenborg i helga, men bekrefter at han kan tenke seg å trene gamleklubben igjen.

- Ja, jeg kan tenke meg å trene Rosenborg en eller annen gang. Men når det blir, handler om timing. Jeg har jo kontrakt i Belgia og vil derfor ikke spekulere mer om hva som skjer videre, sier Sollied til Dagbladet i dag.

Spørsmålet er hvor mye det vil koste Rosenborg. Eggen la ikke skjul på at han vil kontakte Gent for å høre hva det vil koste å kjøpe Sollied fri fra kontrakten med den belgiske klubben.

- Jeg kan ikke si noe om når, hvor eller hvordan. Det vil være veldig uprofesjonelt av meg, sier Eggen til Adresseavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer