RBK vil ha Sembs hjelp

Opptil 11 av RBK-spillerne vil være under landslagssjefens kontroll i perioden før trøndernes returoppgjør med Røde Stjerne.

15. og 19. november spiller landslaget om EM-billett mot Spania. 27. november spiller Rosenborg returkampen i Uefa-cupens andre runde mot Røde Stjerne. Lite ideelt for trønderne, skal vi tro assistenttrener Ola By Rise. Landslagets Spania-kamper passer dårlig inn i kampforberedelsene til Rosenborg, skriver Adresseavisa.

For med 0-0 hjemme mot laget fra Beograd på onsdag, er Rosenborg avhengig av å stille med et mannskap som er i sin beste form i bortekampen. Et samarbeid med Nils Johan Semb er derfor ønskelig.

- Vi må selvfølgelig hjelpe landslaget med å trylle seg til en plass i sluttspillet. Vi må gjøre dette i samråd med landslagsledelsen slik at ikke spillerne slipper seg for mye, sier By Rise til Adressa.

Ideelt sett burde RBK spille fire kamper i perioden fra etter cupfinalen (9. novemer) til 27. november. Med opptil 11 spillere i Sembs «varetekt» kan laget risikere å rekke kun én kamp i den perioden.

(Dagbladet.no)

RBK OG SEMB: Harald Martin Brattbakk er inventar på både landslaget og i Rosenborg. Foto: SCANPIX