Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK vil ha Skeid-talent

Rosenborg er i dialog med Skeid om kjøp av stortalentet Daniel Braaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Daniel er en interessant spiller vi har fulgt en stund. Han har imponert i 1. divisjon denne sesongen. I tillegg var han god mot Molde i cupen. Men en overgang kan tidligst skje foran neste sesong, sier Åge Hareide til Adresseavisen.

RBK-treneren vet at det ville vært uklokt å hente Braaten til Trondheim nå. Da ville han i beste fall blitt plassert på benken på landets beste lag. Da er det nok bedre at han fortsetter å utvikle seg i Skeid, og heller blir spilleklar for trønderne når han er moden for større oppgaver.

Braaten er et forholdsvis ubeskrevet blad i norsk fotball. Han startet karrieren i Skeid som unggutt, og har siden gått gradene i klubben. I fjor fikk 21-åringen sitt definitive gjennombrudd da han spilte stort sett samtlige kamper som midtspiss. Unggutten er fysisk sterk, målfarlig og hurtig. I spillestil minner han i gode stunder om Valencia-proff John Carew.

Men Rosenborg er ikke alene om å ønske seg underskriften til Braaten. Flere klubber i eliteserien, deriblant Stabæk, Lyn og Vålerenga, har tidligere vist interesse for spilleren som scoret ett mål da Skeid slo Fredrikstad 4-0 hjemme søndag.

NTB

ETTERTRAKTET MANN: Daniel Braaten er på mange av toppklubbenes handleliste etter en sterk sesong for overraskelseslaget Skeid.