RBK vil ha Tessem

Jo Tessem sliter med manglende tillit i Southampton, men kan være aktuell for Rosenborg.

Rosenborg-trener Åge Hareide bekrefter at klubben ser på Jo Tessem som en spennende spiller med tanke på neste sesong, ifølge Adresseavisen.

- Jeg har hatt god kontakt med Jo siden jeg hentet ham til Molde. Han er en anvendelig spiller som vil passe godt inn i Rosenborg. I tillegg er han en fin type som også har lokal forankring i landsdelen, sier Hareide, som sikter til at 31-åringen kommer fra Ørlandet.

Hovedpersonen sliter med manglende tillit i sin engelske klubb. Denne sesongen har trønderen kun fått starte én kamp i serien.

- Det er ikke optimalt slik jeg har det nå, og derfor vil jeg vurdere de henvendelsene som måtte komme. Jeg vil uansett bruke de neste ukene til å tenke over min egen fremtid som fotballspiller. Det er en helt annen verden å skulle reise hjem og spille i eliteserien igjen, sier Tessem.

- Hva med Rosenborg?

- Rosenborg er trolig en bedre klubb enn Southampton, og absolutt et spennende valg. Jeg kjenner flere av spillerne gjennom landslaget. I tillegg spilte jeg under Åge i Molde, sier Tessem, som også har vært i samtaler med Lyn.

(NTB)

TIL ROSENBORG? Jo Tessem. Foto: SCANPIX