RBK vil ha Tessem

Jo Tessem sliter med manglende tillit i Southampton, men kan være aktuell for Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg-trener Åge Hareide bekrefter at klubben ser på Jo Tessem som en spennende spiller med tanke på neste sesong, ifølge Adresseavisen.

- Jeg har hatt god kontakt med Jo siden jeg hentet ham til Molde. Han er en anvendelig spiller som vil passe godt inn i Rosenborg. I tillegg er han en fin type som også har lokal forankring i landsdelen, sier Hareide, som sikter til at 31-åringen kommer fra Ørlandet.

Hovedpersonen sliter med manglende tillit i sin engelske klubb. Denne sesongen har trønderen kun fått starte én kamp i serien.

- Det er ikke optimalt slik jeg har det nå, og derfor vil jeg vurdere de henvendelsene som måtte komme. Jeg vil uansett bruke de neste ukene til å tenke over min egen fremtid som fotballspiller. Det er en helt annen verden å skulle reise hjem og spille i eliteserien igjen, sier Tessem.

- Hva med Rosenborg?

- Rosenborg er trolig en bedre klubb enn Southampton, og absolutt et spennende valg. Jeg kjenner flere av spillerne gjennom landslaget. I tillegg spilte jeg under Åge i Molde, sier Tessem, som også har vært i samtaler med Lyn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer