Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK vil ikke leie ut Iversen

RBK skal ha spillere inn - ikke ut.

ESSEN (Dagbladet.no): Da Rosenborg satte kursen mot flyplassen i Düsseldorf i formiddag, var Steffen Iversen godt plassert inne i den hvite spillerbussen.

Klubben har ingen planer om å la 31-åringen forsvinne til Wolverhampton på lån i vinter.

- Nei, det er i utgangspunktet ikke aktuelt, sier RBK-direktør Knut Torbjørn Eggen til Dagbladet.no.

- Hvorfor ikke?

- Vi trenger Steffen framover.

- Og hvis det kommer et bud?

- Det får vi håndtere hvis det skjer.

Steffen Iversen selv ønsket ikke å snakke med norsk presse i formiddag.

BLIR I RBK: Hvis sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen får det som han vil, overvintrer Steffen Iversen i Rosenborg, ikke i Wolverhampton. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
BLIR I RBK: Hvis sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen får det som han vil, overvintrer Steffen Iversen i Rosenborg, ikke i Wolverhampton. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Har trener i Henriksen

Det ble mange skuffelser for Eggen junior i går. Vidar Riseth annonserte sin overgang til LSK rett etter 1-3 og Champions League-exit. Samtidig måtte klubben fortelle at trener-førstevalget Trond Sollied blir i Gent.

Nå går RBK inn i vintermånedene uten ny trener og med en stall som skriker etter påfyll.

- Det har vært litt pesat i det siste, sier Eggen.

- Blir det problematisk å hente inn nye spillere uten ny trener på plass?

- Det kan nok hende at noen spillere tenker på det. Men det er ikke sånn at vi ikke har hovedtrener, Trond (Henriksen) fungerer veldig bra, sier Eggen.

Dessuten handler Rosenborg fortsatt om mer enn treneren, håper direktøren.

- Jeg tror Fotball-Norge skjønner at Rosenborg vil være der oppe igjen i 2008. Usikkerheten i trenersaken er ikke det gunstigste, men vi har så mye annet, sier Eggen.

RBK vil ikke leie ut Iversen

Ønsker seg større stall

Inkludert Iversen har RBK for tida 19 spillere under kontrakt. Eggen håper på tre-fire nye mann før sesongen fortsetter med uefacup i februar.

- Vi skal ha flere spillere, i utgangspunktet ønsker vi oss en stall på minst 22-23 mann, sier Eggen.

Mens spillerne tar ferie fram til januar i dag samles RBK-ledelsen i morgen for evaluering og slagplan.

- Vi møtes for å delegere oppgaver, sier Eggen.

Klubben har ikke råd til å miste flere stjerner, Eggen antyder i dag at Riseth aldri ville ha forlatt Lerkendal dersom han alene bestemte over spillerstallen da Knut Tørum var trener.

- Vi ønsket Vidar videre. Det var Vidar som valgte å gå, av familære årsaker. Og fordi han hadde bundet seg til en annen klubb tidlig i høst, sier Eggen.

SPISSEN OG LEDERNE: Steffen Iversen (f.v.), Rune Bratseth, Trond Henriksen og Knut Torbjørn Eggen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling