RBK vil kjøpe spillere

Ola By Rise innrømmer at RBK sliter og at nye spillere er på vei til klubben i sommer.

(Dagbladet.no): - Skal RBK heve seg utover høsten, og forbli et storlag i årene som kommer, er vi nødt til å forsterke og fornye stallen, skriver Rosenborg-trener Ola By Rise på klubbens nettsider.

Kan ikke vente lenger

- Garderoben trenger nye ansikter og noen av veteranene vil ha godt av å kjenne pusten til sultne utfordrere i nakken. Den prosessen fikk vi ikke i gang i vinter. Men den må i gang NÅ, og realiseres i løpet av overgangsvinduet i sommer, skriver Rise videre.

Han siterer keiseren og filosofen Marcus Aurelius' ord «Ofte gjør man urett ved å unnlate en handling, ikke bare ved å handle»

Det betyr spillerinnkjøp. Morten Gamst Pedersen i Tromsø er en av kandidatene RBK har snust på en stund. Men han har signalisert at Tromsø er klubben hans, og ikke Rosenborg.

Rise karakteriserer sine egne spillere som nølende juniorspillere som dummet seg ut og ble utspilt i møtet med Tromsø. Noe slikt vil han ikke være vitne til en gang til. Han er glad for avisstreiken, slik at RBK kan få arbeidsro i den vanskelige tiden.

HVEM SKAL JEG KJØPE?</B> Ola By Rise vil se nye ansikter i garderoben på Lerkendal. Men hvilke ansikter?