Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK vil kvitte seg med Knutsen

Rune Bratseth anbefaler Morten Knutsen (25) å finne seg en ny klubb. Knutsen selv vil bli i Rosenborg.

Morten Knutsen har ikke klart å slå gjennom hos trønderne etter overgangen fra Start i 2000. Sist sesong var han utleid til Start, men nå er han tilbake i Rosenborg. Der får han imidlertid klare signaler om at han ikke er spesielt ønsket.

- Morten bør av hensyn til sin egen fotballkarriere kanskje finne seg en annen klubb, sier Rune Bratseth til Adresseavisen.

Knutsen har så langt kostet Rosenborg ti millioner. Han har spilt 51 kamper for klubben. Spiller han ni til, skal Start ha to millioner kroner til.

- Morten kommer aldri til å spille 60 kamper for oss. Dette sier jeg ut fra et sportslig hensyn. Økonomi er uvesentlig i dette tilfellet, hevder Bratseth.

Knutsen er imidlertid glad for å være tilbake i Trondheim etter nedrykket med Start i fjor. Til tross for Bratseths dystre spådommer er han tent på å vise seg fram for Åge Hareide.

- Det er utrolig deilig å være tilbake. Selv om mulighetene for at jeg får spille er liten, vet jeg at det snur seg raskt.

I vinter har Knutsen takket nei til avtaler med Bodø/Glimt, Odd og Bryne.

- Både jeg og min samboer er lei av å flytte. Vi venter barn til høsten, og ønsker trygghet rundt oss. Skal jeg gå til en annen klubb, ønsker jeg kontrakt for flere år. Det er uaktuelt å bli leid ut. Da blir jeg heller i Rosenborg, sier Knutsen.

Han har kontrakt med Rosenborg i to sesonger til. Får Bratseth det som han vil, forsvinner Knutsen før kontrakten utløper.

- Vi håper å få solgt eller leid ut Morten i sommer. I verste fall kan det være aktuelt å gi ham bort, sier Rune Bratseth.

UØNSKET: Her spiller Morten Knutsen (t.h.) UEFA-cupkamp for RBK mot Alaves i november 2000. Nå vil Rosenborg kvitte seg med venstrevingen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling