- RBK vil snappe Guastavino foran Brann

- Interessant, sier rådgiveren.

ETTERTRAKTET: Diego Guastavino er på vei bort fra kriserammede Lyn, og nå skal to av Norges største klubber være ute etter teknikeren.
Foto: Anders  Vanderloock / SCANPIX
ETTERTRAKTET: Diego Guastavino er på vei bort fra kriserammede Lyn, og nå skal to av Norges største klubber være ute etter teknikeren. Foto: Anders Vanderloock / SCANPIXVis mer

Serieleder Rosenborg kan komme til å snappe Lyn-argentineren Guastavino foran erkerivalen Brann.

Lyns driblefant har tiltrukket seg massiv oppmerksomhet fra interesserte klubber, men hittil har kun Brann avslørt sin interesse.

Adresseavisen mener å kjenne til at Rosenborg har kastet seg inn i kampen om den 25 år gamle argentineren, som har imponert for et heller grått Lyn-lag denne sesongen. Guastavino står med syv scoringer hittil i år.

Sesongen har vist at Rosenborg har slitt mot lag som har ligget dypt og kompakt, og det sedvanlige RBK-maskineriet har hatt trøbbel med å bryte gjennom motstanderens forsvar. Og ettersom Rosenborg har signalisert at klubben er villige til å selge Marek Sapara i løpet av sommerens overgangsvindu, kan Guastavino være den perfekte erstatteren for slovaken.

Etter det Adresseavisen forstår ligger Rosenborg godt an til å sikre seg argentineren - i hvert fall sett i forhold til bergenserne.

Terje Liverød som er rådgiver for Guastavino, ønsker ikke å kommentere Adresseavisens opplysninger, foruten at flere klubber - både i Norge og i utlandet - har meldt sin interesse for 25-åringens tjenester.

- Er Rosenborg en interessant klubb?

- Det er klart den er det. Det er den for enhver spiller i Skandinavia, sier Liverød.

Rosenborgs sportssjef Erik Hoftun svarte ikke på Adresseavisens henvendelser torsdag.

(NTB)