- RBK vil snappe Guastavino foran Brann

- Interessant, sier rådgiveren.

ETTERTRAKTET: Diego Guastavino er på vei bort fra kriserammede Lyn, og nå skal to av Norges største klubber være ute etter teknikeren.
Foto: Anders  Vanderloock / SCANPIX
ETTERTRAKTET: Diego Guastavino er på vei bort fra kriserammede Lyn, og nå skal to av Norges største klubber være ute etter teknikeren. Foto: Anders Vanderloock / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serieleder Rosenborg kan komme til å snappe Lyn-argentineren Guastavino foran erkerivalen Brann.

Lyns driblefant har tiltrukket seg massiv oppmerksomhet fra interesserte klubber, men hittil har kun Brann avslørt sin interesse.

Adresseavisen mener å kjenne til at Rosenborg har kastet seg inn i kampen om den 25 år gamle argentineren, som har imponert for et heller grått Lyn-lag denne sesongen. Guastavino står med syv scoringer hittil i år.

Sesongen har vist at Rosenborg har slitt mot lag som har ligget dypt og kompakt, og det sedvanlige RBK-maskineriet har hatt trøbbel med å bryte gjennom motstanderens forsvar. Og ettersom Rosenborg har signalisert at klubben er villige til å selge Marek Sapara i løpet av sommerens overgangsvindu, kan Guastavino være den perfekte erstatteren for slovaken.

Etter det Adresseavisen forstår ligger Rosenborg godt an til å sikre seg argentineren - i hvert fall sett i forhold til bergenserne.

Terje Liverød som er rådgiver for Guastavino, ønsker ikke å kommentere Adresseavisens opplysninger, foruten at flere klubber - både i Norge og i utlandet - har meldt sin interesse for 25-åringens tjenester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer