Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK ville ha Stensbøl

Men interessen døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For ett år siden var sentrale personer i RBK i kontakt med Bjørge Stensbøl for å få inn mer toppidretts-kompetanse i klubben. Det bekrefter Stensbøl overfor Adresseavisen.

Verken nåværende styreleder Terje Svendsen, eller den forrige, Ove Snuruås, kjenner til kontakten.

- Sentrale aktører i Rosenborgs, blant annet fra styret, forespurte meg om jeg kunne gjennomføre en ganske omfattende prosess for å tilføre klubben og omgivelsene toppidrettskultur, sier Stensbøl.

- Men etter nyttår har jeg ikke hørt noe. Jeg stilte meg åpen, men saken bare døde hen, sier den tidligere lederen i Olympiatoppen.

Var på Lerkendal

- Helt ukjent for meg, sier Svendsen.

- Jeg har merket meg at Stensbøls navn er nevnt i en slik sammenheng, men at det skal være drøftet i styret, kjenner ikke jeg til, sier den avgåtte lederen Snuruås.

Stensbøl var til stede på Lerkendal torsdag og fikk se Rosenborg bli slått ut i cupsemifinalen av Sandefjord med 5-2.

ØNSKET AV RBK: Tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl, her med RBKs sykmeldte trener Per-Mathias Høgmo under torsdagens semifinale mot Sandefjord, var ønsket til Rosenborg av sentrale RBKere. Men interessen døde hen. Foto: SCANPIX
ØNSKET AV RBK: Tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl, her med RBKs sykmeldte trener Per-Mathias Høgmo under torsdagens semifinale mot Sandefjord, var ønsket til Rosenborg av sentrale RBKere. Men interessen døde hen. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)