RBK vurderer Arild Berg

Rosenborg vurderer i disse dager å hente Arild Berg fra Bodø/Glimt, og vil bestemme seg i løpet av kort tid.

Rosenborg har en opsjonsavtale som gjør at de kan hente yngstebror Berg til Trondheim fra nyttår. Prisen er fastsatt til 15 millioner.

- Vi vurderer dette i disse dager, men har ikke kommet frem til noen konklusjon, sa sportsdirektør Rune Bratseth på et seminar i går, melder Rosenborgs offisielle nettside, rbk.no.

Rosenborg holdt seminar for samarbeidspartnere som er med dem til Helsingborg. Bratseth orienterte om spillersituasjonen.

- Vi har en avtale med Bodø/Glimt som gjør at vi kan hente Arild fra nyttår av. Prisen er på 15 millioner kroner. Vi vurderer nå hva vi skal gjøre. Helsemessig føler vi oss kanskje ikke helt trygg på Arild, i hvert fall ikke med tanke på at vi skal betale 15 millioner. Men hans ferdigheter er vi ikke i tvil om vil passe Rosenborg perfekt. En avgjørelse vil nok bli tatt innen kort tid, fastslo Rune Bratseth.

Bratseth fortalte også om nyervervelsen Dagfinn Enerly:

- Dagfinn Enerly blir Rosenborg-spiller fra 1. desember. Han er tiltenkt som erstatter for Jan Derek Sørensen, og jeg tror Enerly kan bli en favoritt på Lerkendal. Han er utrolig kjapp, har god teknikk og skyter som hest sparker, sa Bratseth ifølge rbk.no.