- RBKs beste var norske gutter

Det gledet Ole Gunnar Solskjær.

CARRINGTON (Dagbladet.no): Manchester United reserves - Rosenborg 1-1.

Wayne Rooney, Dimitar Berbatov og Cristiano Ronaldo er Manchester United-navn som er forbeholdt sir Alex Ferguson.

Ole Gunnar Solskjær disponerer derimot unggutter som kan være fremtidens menn i United-trøya.

Mot Rosenborg fikk spillere som Danny Welbeck, Rodrigo Possebon og Darron Gibson verdifull matching mot et Rosenborg-lag som besitter bedre kvaliteter enn det United-reservene møter jevnlig, ifølge Solskjær.

- Det er et mye bedre lag enn de vi møter ukentlig, og det var veldig, veldig godt å få prøvd seg mot et så godt lag. Jeg synes at spillerne stod opp og viste at det er potensial i hele gjengen, sier Solskjær til Dagbladet.no.

Veldig tilfredsstillende

United-legenden understreker at han var usikker på hvordan det ville slå ut på forhånd, men konstaterer at det var ingen grunn til bekymring etter at Micke Dorsin og Darron Gibson hadde sørget for 1-1 etter 90 minutter i uværet sørvest i Manchester.

- Jeg vet at uansett hvem av mine spillerne vi setter inn på førstelaget, vil kunne spille godt sammen med ti andre. Men når du setter 11 unggutter sammen, og spiller mot en gjeng mannfolk, som er godt samspilt og holder god europeisk standard, spesielt på hjemmebane, synes jeg det var veldig, veldig tilfredsstillende, konkluderer Solskjær.

GOD I DAG: Per Ciljan Skjelbred viste prov på god form uka før Rosenborg møter Valencia i Uefacupen. Midtbanespilleren blir i dag igjen koblet til Newcastle United. Foto: STEVE ALLEN/SCANPIX
GOD I DAG: Per Ciljan Skjelbred viste prov på god form uka før Rosenborg møter Valencia i Uefacupen. Midtbanespilleren blir i dag igjen koblet til Newcastle United. Foto: STEVE ALLEN/SCANPIX Vis mer

- De norske stod fram

Mye har blitt sagt og skrevet i kjølvannet av landslagets fiaskoår om tilstanden til norsk landslagsfotball.

Ut i fra det Solskjær fikk se av Rosenborg over to omganger i en treningskamp, er han imidlertid optimistisk på vegne av et landslag som var blottet for gode opplevelser i 2008.

- Jeg synes at de beste spillerne til Rosenborg var norske unggutter, og det er positivt, synes Solskjær.

- RBKs beste var norske gutter
LIKTE DET HAN SÅ: Og særlig ble Ole Gunnar Solskjær imponert over Rosenborgs norske unggutter.