Rosenborg saksøkes av Ingebrigtsen/Hoftun

RBKs omdømme går på en ny smell i Sør-Trøndelag tingrett

Rosenborg, ved styreleder Ivar Koteng, så ikke bra ut da Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun ble sparket 19. juli i fjor. Rettssaken som pågår gjør det ikke bedre.

SKINNET BEDRAR: Fleipen sitter fortsatt løst rundt Kåre Ingebrigtsen (tv), han kan fortsatt le sammen med Rosenborgs styreleder Ivar Koteng. Men søksmålet mot Rosenborg er ingen spøk. Og i Sør-Trøndelag tingrett, uavhengig av det som blir kjennelsen, går Rosenborgs omdømme på en ny smell. Foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SKINNET BEDRAR: Fleipen sitter fortsatt løst rundt Kåre Ingebrigtsen (tv), han kan fortsatt le sammen med Rosenborgs styreleder Ivar Koteng. Men søksmålet mot Rosenborg er ingen spøk. Og i Sør-Trøndelag tingrett, uavhengig av det som blir kjennelsen, går Rosenborgs omdømme på en ny smell. Foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KÅRE INGEBRIGTSENS OG Erik Hoftuns vitnemål i Sør-Trøndelag tingrett gjorde ikke Rosenborg og styreleder Ivar Koteng noen tjenester. Det var heller ikke å forvente under eks-trenernes dag i vitneboksen.

DERIMOT VAR DET ikke gitt at omstendighetene rundt avskjeden som har plaget klubbens omdømme et halvt år nødvendigvis skulle bli så mye verre. Men det ble det.

1) Fordi Ivar Koteng (eller Rune Bratseth?) skal ha spurt Kåre Ingebrigtsen om utgangen på den sjokkerende sparkingen kunne presenteres som om han (Ingebrigtsen) valgte å trekke seg fordi han var sliten.

2) Fordi Ivar Koteng i retten innrømmet at han tok sjølkritikk på måten RBK-legenden Erik Hoftun ble behandlet på i prosessen.

EN TING SLÅR meg etter å ha hørt Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun i retten. Hva tenker resten av Fotball-Norge?

Hvordan er det å være trener i Rosenborg?

Hva er det egentlig som skjer på Lerkendal?

Hvordan kan styreformannen i det hele tatt foreslå, under en rapporteringssamtale mellom styreleder og trener, at laget skal trene klokka sju på morgenen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer