Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

The Championship 2017

Reading ble for tøffe. Null Premier League-spill for Stefan Johansen

Fulham tapte 0-1.

RYKKET IKKE OPP: Reading slo ut Fulham og Stefan Johansen i kampen om å nå neste års Premier League. Foto: Kieran McManus /BPI /REX /Shutterstock/ NTB Scanpix
RYKKET IKKE OPP: Reading slo ut Fulham og Stefan Johansen i kampen om å nå neste års Premier League. Foto: Kieran McManus /BPI /REX /Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stefan Johansen og lagkameratene i Fulham rykker ikke opp til Premier League. Med 0-1-tapet for Reading tirsdag var håpet ute.

Fulham klarte bare 1-1 på hjemmebane i den første kampen i opprykksduellen mot Reading, og med 0-1-tap borte tirsdag blir det mesterskapsseriespill også til høsten.

Avgjørelsen falt fire minutter etter pause, da Fulhams tsjekkiske midtstopper Tomas Kalas handset i eget felt og pådro seg straffespark. Yann Kermorgant holdt hodet iskaldt fra straffemerket og kunne juble for scoring.

Fulham-keeper Marcus Bettinelli fikk riktignok en hånd på straffesparket, men klarte likevel ikke å holde ballen ute.

Fulham kjempet for utligning i sluttminuttene, men gjestene var ikke effektive nok mot et godt organisert og hardt kjempende Reading-forsvar.

Stefan Johansen pådro seg gult kort snaue kvarteret ut i annen omgang. Den norske landslagskapteinen spilte hele kampen for Fulham.

Reading går dermed videre til Wembley-finale i opprykkskvalifiseringen med 2-1 sammenlagt.

Der venter vinneren av duellen mellom Sheffield Wednesday og Huddersfield. Det første oppgjøret endte målløst. Returkampen spilles i Sheffield onsdag.

(NTB)