Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reading vant sin første toppseriekamp

Snudde 0-2 til 3-2 mot Boro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Reading-Boro 3-2. Reading startet i dag sin 80. sesong i det engelske ligasystemet. For første gang spiller de i den øverste divisjonen.

Det startet ikke som noen drømmedebut. Stewart Downing ga gjestene ledelsen på Madejski Stadium med en volley etter bare 11 minutter.

Aiyegbeni Yakubu hadde innlegget til 0-1, og gjorde selv 0-2 fra kort hold ti minutter seinere da Marcus Hahnemann mistet et frispark fra Fabio Rochemback.

Overdreven feiring

Men Reading, som spaserte gjennom mesterskapsserien i fjor, mistet ikke motet av den tøffe starten.

To minutter før pause dyttet Dave Kitson inn lagets første Premier League-mål etter innlegg fra Seol Ki-Hyeon.

Minuttet seinere knallet Steve Sidwell inn utlikningen, og tok så kraftig av under feiringen at han fikk gult kort for det.

Lita avgjorde

AVGJØRELSEN: Leroy Lita (t.v.) ser at ballen ligger fri i feltet, og setter inn vinnermålet for Reading. Foto: AP/Scanpix
AVGJØRELSEN: Leroy Lita (t.v.) ser at ballen ligger fri i feltet, og setter inn vinnermålet for Reading. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Og det skulle bli enda mer å feire på Madejski Stadium.

Leroy Lita kom inn som innbytter i pausen. Knappe ti minutter inn i omgangen satte han inn 3-2-målet etter innlegg fra Kevin Doyle.

Vi ser ikke bort fra at det blir flere enn Steve Sidwell som får advarsler for overdreven feiring i Reading i kveld.

• Din mening: Klarer Reading å beholde plassen i Premier League?