Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reading vil ta ballegrep på Carew

Som Vinnie Jones.

(Dagbladet.no): Da Reading besøkte Aston Villa 12. januar nettet John Carew to ganger, begge målene ble scoret etter dødballer.

Reading-trener Kevin Dillon (48) er mildt sagt opptatt av den knallsterke, norske spissen før Villa kommer til Madejski Stadium søndag.

Vinnie Jones-grep

I lokalavisa Reading Evening Post forteller førstelagstreneren at alle grep vurderes for å stoppe Norge-spissen.

Han fleiper med at spillerne til og med får ty til svært smertefulle ulovligheter, bare Carew ufarliggjøres.

- Du kan forsvare deg mot Carew. Det er mulig å forsvare seg mot hvem som helst, bare du gjør det skikkelig. Du kan sette kroppen din i veien, du kan dytte dem vekk, du kan stå på tærne deres, du kan ta godt tak i Vinnie Jones-ene deres, sier Dillon.

Kikker du på bildet over til høyre forstår du hva han mener med det siste.

Blinkskuddet ble knipset i 1987. Wimbledon-tøffingen Vinnie Jones ønsket å vise en ung Paul Gascoigne hvem som var sjefen. Det funket.

SKAL STOPPES DENNE GANGEN: John Carew dunket to mål bak Reading-keeper Marcus Hahnemann for seks uker siden. Reading er villig til å gå langt for at nordmannen ikke får en ny målfest søndag. Foto: Scanpix/Reuters
SKAL STOPPES DENNE GANGEN: John Carew dunket to mål bak Reading-keeper Marcus Hahnemann for seks uker siden. Reading er villig til å gå langt for at nordmannen ikke får en ny målfest søndag. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Reading har tapt sju strake kamper og treneren ser på Carew hodestyrke som den største trusselen før møtet med Villa. Men bare hvis han tillates å være god.

- Hvis du får ti cornere mot Carew og får beskjed om at du blir bøtelagt hvis han scorer, så scorer han ikke. Det er den mentaliteten vi er ute etter, sier Dillon.

Svære karer

Carew har scoret ni ligamål og er toppscorer i Villa. Han har nettet fem på de fem siste seriekampen, men hele laget er i form med fire seirer på de sju siste.

- Det er ikke bare ham, de har tre-fire gutter som kan score på dødballer. De er et svært lagt, sier Dillon.

Reading-treneren er ikke den eneste som er imponert over 28-åringen fra Lørenskog. I går ble nordmannen kåret til Arsenals beste, eller verste om du vil, Champions League-motstander noensinne.

KLASSIKER: Slik ble Paul Gascoigne ufarliggjort av Vinnie Jones for 21 år siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media