Krüger vil skyve Bolsjunov ned fra tronen

Reagerer: - Dårlig gjort

Simen Hegstad Krüger har flyttet, pusset opp og fått svært stor respekt for håndtverkere. Samtidig slår han tilbake mot landslagstrener Eirik Myhr Nossums treningsutspill.

UENIGE: Landslagstrener Eirik Myhr Nossum er ikke særlig begeistret for Simen Hegstad Krügers treningsmengde denne våren. Skistjerna selv mener han har trent bra. Reporter / video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLOMARKA (Dagbladet): Simen Hegstad Krüger avsluttet forrige sesong med 2. plass sammenlagt i Ski Tour 2020 og 2. plass på femmila bak Aleksandr Bolsjunov.

Den olympiske mesteren fra Pyeongchang har seilt mer og mer opp som kanskje Bolsjunovs største rival i distanselangrenn.

Men i mai har han trent ganske forsiktig, ifølge landslagstrener Eirik Myhr Nossum.

- Jeg har hatt løpere på laget som har trent mer enn Simen i mai, sier Nossum innledningsvis til Dagbladet, før han blir avbrutt av 27-åringen.

- Hva? Nei! bryter Hegstad Krüger inn.

Så utdyper Nossum:

- Men jeg er ikke så redd for at Simen kommer etter hvert. Han har aldri vært den som har trent mest. Han er klok og flink til å trene seg selv, sier suksesstreneren.

- Jeg hadde vært mer bekymret om han trente 100 timer i mai. Heldigvis har han ikke gjort det.

Krüger: - Dårlig gjort

Simen Hegstad Krüger forklarer at det er flytting og oppussing som er årsaken til at han har trent mindre enn normalt i mai, men at det er helt uproblematisk.

- Jeg synes det er dårlig gjort å si at jeg har trent for lite. Sist gang jeg snakket med ham, sa Eirik at jeg hadde gjort det jeg skulle i mai, sier Hegstad Krüger til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer