Arne Scheie om hoppbråket

Reagerer: - Trist

NRK-legende og hoppentusiast Arne Scheie (77) mener det ville være trist om Clas Brede Bråthen ikke får fortsette som norsk hoppsjef. - Det ville vært et stort tap om så skjer, sier kommentator-legenden til Dagbladet.

LEGENDE: Hopplegenden Arne Scheie sier det ville være katastrofe om Alexander Stöckl og Clas Brede Bråthen ikke skal fortsette i norsk hoppsport. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LEGENDE: Hopplegenden Arne Scheie sier det ville være katastrofe om Alexander Stöckl og Clas Brede Bråthen ikke skal fortsette i norsk hoppsport. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke smalt nyheten om at hoppernes sportssjef, Clas Brede Bråthen (52), ikke får forlenget kontrakten etter sesongen 2021/2022.

Det er bestemt av presidenten i Norges Skiforbund og generalsekretæren. Nyheten smalt ned som ei bombe i norsk idrett og særlig i norsk hoppsport.

Det fikk også flere av utøverne til å reagere. Deriblant Halvor Egner Granerud.

- Jeg synes hele saken virker litt trist. Jeg har ikke spesielt oversikt over hva som er greia. Men jeg håper at de finner en løsning. Det er leit hvis han blir borte fra hoppmiljøet, uttalte han til Dagbladet.

- Stort tap

Granerud får støtte av kommentator-legenden Arne Scheie, som for mange har vært selve stemmen for norsk hoppsport i mange, mange år.

Scheie understreker at han ikke vil uttale seg om selve håndteringen av saken ettersom han ikke kjenner den godt nok.

Likevel er han klar på at det ville være synd om Bråthen ikke får fortsette som hoppsjef.

- Det ville vært et stort tap om så skjer. Han har gjort en fantastisk jobb i de 17 åra han har jobbet som hoppsjef, sier Scheie til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer