Reagerer - vil vekk

Anthony Martial (26) fikk grenseløst med tillit i en periode under Ole Gunnar Solskjær. Nå reagerer han over spilletida i Manchester United og vil vekk.

TIDLIGERE HELT: Anthony Martial leverte for Ole Gunnar Solskjær i 2019/2020-sesongen. Foto: NTB
TIDLIGERE HELT: Anthony Martial leverte for Ole Gunnar Solskjær i 2019/2020-sesongen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Norwich - Manchester United kl. 18.30

Spissen er ikke fornøyd med tingenes tilstand på Old Trafford. Det bekrefter agenten Philippe Lamboley overfor Sky Sports.

Franskmannen er misfornøyd med spilletida og søker seg bort allerede i januarvinduet.

- Han trenger å spille. Han vil ikke være der mer fra januar, og vil snakke med klubben, sier agenten før Manchester United møter Norwich klokka 18.30 lørdag.

SLITER: Anthony Martial har ikke hatt mye å juble for denne sesongen. Foto: NTB
SLITER: Anthony Martial har ikke hatt mye å juble for denne sesongen. Foto: NTB Vis mer

United har ikke kommentert utspillet. Men med Cristiano Ronaldos inntog på topp, er det blitt vanskeligere for spissen som kom fra Monaco i 2015.

Martial har bare startet to kamper i Premier League denne sesongen. Han har kommet inn i ytterligere fem kamper. Til sammen står han oppført med ett mål i alle turneringer.

I 2019/2020-sesongen - da han var en yndling hos Solskjær - scoret han 17 mål i Premier League og fire i Europa League. Til tross for at han ofte har et «uinteressert kroppsspråk», scoret han i det minste mål.

KLAR: Ralf Rangnick er ansatt som Manchester Uniteds nye manager. Han erstatter Ole Gunnar Solskjær. Video: Rødt Kort. Foto/musikk: Scanpix / Epidemic Sound Vis mer

Martial har tre år igjen av United-kontrakten. På en pressekonferanse fredag sa manager Ralf Rangnick at det er for tidlig å snakke om spillere inn og ut i januar.

- Hvis du ser på antall spillere, har vi en stor stall. Det er ikke sånn at vi ikke har nok spillere. Men vi må også forvisse oss om at de ønsker å være her.

Og:

- Skal vi ha en spiller inn, må han ha høy kvalitet. Om det er midtbanen eller hvor det måtte være: Han må gå inn og forsterke oss. Han må også ha den rette mentaliteten, ikke bare den rette kvaliteten.

UNITED-SJEF: Ralf Rangnick. Foto: NTB
UNITED-SJEF: Ralf Rangnick. Foto: NTB Vis mer

Kampen mellom United og Norwich spilles på Carrow Road. Martial er uansett ute med en kneskade. Det samme er Raphaël Varane, mens Edinson Cavani kan være tilbake.

På pressekonferansen opplyste Rangnick at han har snakket med Paul Pogba i telefonen.

På grunn av skade har han trent i Dubai den siste tida. Franskmannen vil fortsatt være på sidelinja i noen uker til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer