Reagerer - vil vekk

Anthony Martial (26) fikk grenseløst med tillit i en periode under Ole Gunnar Solskjær. Nå reagerer han over spilletida i Manchester United og vil vekk.

TIDLIGERE HELT: Anthony Martial leverte for Ole Gunnar Solskjær i 2019/2020-sesongen. Foto: NTB
TIDLIGERE HELT: Anthony Martial leverte for Ole Gunnar Solskjær i 2019/2020-sesongen. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norwich - Manchester United kl. 18.30

Spissen er ikke fornøyd med tingenes tilstand på Old Trafford. Det bekrefter agenten Philippe Lamboley overfor Sky Sports.

Franskmannen er misfornøyd med spilletida og søker seg bort allerede i januarvinduet.

- Han trenger å spille. Han vil ikke være der mer fra januar, og vil snakke med klubben, sier agenten før Manchester United møter Norwich klokka 18.30 lørdag.

United har ikke kommentert utspillet. Men med Cristiano Ronaldos inntog på topp, er det blitt vanskeligere for spissen som kom fra Monaco i 2015.

Martial har bare startet to kamper i Premier League denne sesongen. Han har kommet inn i ytterligere fem kamper. Til sammen står han oppført med ett mål i alle turneringer.

I 2019/2020-sesongen - da han var en yndling hos Solskjær - scoret han 17 mål i Premier League og fire i Europa League. Til tross for at han ofte har et «uinteressert kroppsspråk», scoret han i det minste mål.

Martial har tre år igjen av United-kontrakten. På en pressekonferanse fredag sa manager Ralf Rangnick at det er for tidlig å snakke om spillere inn og ut i januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.