Reagerer: - Blir hausset opp

- Alt Bodø/Glimt gjør, blir hausset opp som om det er første gang det skjer i norsk fotball, mener Ola Brynhildsen. - Norsk fotball er undervurdert, mener Molde-trener Erling Moe.

TAR OPP KAMPEN MED GLIMT: Moldes Ola Brynhildsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
TAR OPP KAMPEN MED GLIMT: Moldes Ola Brynhildsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en periode med gul totaldominans i norsk fotball, tok Molde skalpen til Bodø/Glimt i cupfinalen søndag.

Molde-profil Ola Brynhildsen er mett av Glimt-dominans og Glimt-hyllest. Han mener dessuten at romsdalsklubben burde fått enda mer anerkjennelse for prestasjonene i Europa i lys av den euforiske oppmerksomheten som Bodø/Glimt har fått det siste halvåret.

- Vårt Europa-eventyr gikk litt mer under radaren enn eventyret til Bodø/Glimt. Alt Glimt gjør, blir hausset opp som om det er første gang det skjer i norsk fotball, sier Ola Brynhildsen til Dagbladet.

- Folk glemmer at vi har gjort noe av det samme. Jeg vil si at det vi gjorde, er minst like bra. Vi burde fått minst like mye anerkjennelse som Glimt for det vi har gjort i Europa, mener Molde-profilen.

To nylige eventyr

I 2015/16 vant Molde sin gruppe i Europa League i konkurranse med storklubbene Ajax, Celtic og Fenerbahce. Fenerbahce hadde stjernespillere som Robin van Persie, Nani, Raul Meireles og Bruno Alves da Molde banket den tyrkiske klubben 3-1 borte.

Ajax hadde spillere som Jasper Cillessen, Donny van de Beek, Davy Klaassen, Anwar El Ghazi, Lasse Schöne og Arkadiusz Milik. Molde lekte seg også mot Ronny Deilas Celtic og vant både hjemme og borte mot skottene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer