Reagerer etter København-skytingen

Danske stjerner deler sin støtte til de pårørende etter masseskytingen i København.

VISER STØTTE: Kevin Magnussen sender sine tanker til de pårørende etter skytingen i København. Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock
VISER STØTTE: Kevin Magnussen sender sine tanker til de pårørende etter skytingen i København. Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Vis mer
Publisert

Etter masseskytingen på kjøpesenteret Field's, hvor tre ble drept og flere er skadd, sender flere stjerner støtte til de pårørende. Blant dem er Formel 1-stjerna Kevin Magnussen (29), som tar til sosiale medier for å dele sin kjærlighet.

Han kjørte Grand Prix på Silverstone søndag ettermiddag, hvor han havnet på 10. plass, som er den siste poenggivende plassen.

- Sjokkert etter å ha hørt om den forferdelige skytingen på kjøpesenteret Field's i København. Mine tanker og bønner går til ofrene og deres familier, skriver han på Twitter.

Også det tidligere danske tennisesset Caroline Wozniacki (31) viser sin støtte til ofrene etter skytingen.

- Tanker og bønner til menneskene og familiene som ble berørt i masseskytingen i København, skriver hun.

- De omkomne er en 17-årig dansk mann, en 17-årig dansk kvinne og en 47-årig mann med russisk statsborgerskap som er bosatt i Danmark, uttalte sjefspolitiinspektør i København-politiet, Søren Thomassen, på en pressekonferanse mandag morgen.

De siste dagene har Tour de France foregått i Danmark. Etter siste ritt før avreise til Frankrike, forteller Tour-sjef Christian Prudhomme (61) til danske BT at de hadde fått masse kjærlighet og lykke fra danskene før hendelsen inntraff.

- Men på få minutter forandrer alt seg til katastrofe, sier han.

Prudhomme trekker fram Hebdo-angrepet i 2015 hvor danskene viste mye kjærlighet til Frankrike og at de to landene sto sammen.

- Vi sender Danmark mye medfølelse, avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer